Registreren nieuwe cursisten

Via de betaalpagina op ManagementInfo.biz meldt u zichzelf of uw collega aan voor de Cursus Interne auditor. De kosten voor de cursus bedragen € 199,-*. Na ontvangst van het aanmeldformulier en betaling kunt u uw cursusbrief direct downloaden. In de welkomstbrief staan de inloggegevens.

De cursusdeelnemer logt in en volgt de leermodules, waarna hij of zij de vragenmodules invult en doorstuurt. Wanneer alle modules en vragen-modules (4) zijn doorlopen en doorgestuurd ontvangt de deelnemer een beoordeling. Zijn 70% of meer van de Multiple choice vragen positief beantwoord, dan ontvangt de cursist zijn of haar Certificaat interne auditor.* ex BTW

Deelnemen aan de Cursus Interne auditor.

Registratie voor de cursus kan via de webshop op www.managementinfo.biz (u kunt direct aan de slag). U ontvangt later een definitieve factuur voor uw administratie. Na betaling kunt u de cursusbrief direct downloaden. Hierin staat het wachtwoord en de link. Geeft u meerdere cursisten op zorg er voor dat u in het notitieveld van het formulier de namen, geboortedata en emailadressen van de deelnemers opgeeft.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Registreren nieuwe cursisten
Registreren nieuwe cursisten 1

Via de betaalpagina op ManagementInfo.biz meldt u zichzelf of uw collega aan voor de Cursus Interne auditor. De kosten voor de cursus bedragen € 199,-*. Na

Editor's Rating:
9
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ManagementInfoBiz
Average rating:  
 2 reviews
by M. Kloonsma on ManagementInfoBiz

Studeren in je eigen tempo, goede begeleiding, studentenplatform en nog meer van deze zaken. Daarnaast mogelijkheid tot een gespreide betaling!

Heel erg bedankt.

by C. den Jonge on ManagementInfoBiz
Goede cursus. Een stuk wijzer geworden.

Prima cursus, inzend opdrachten werden snel nagekeken.

Ik heb een fijne tijd gehad en mijn diploma behaald. Ben nu doorgestroomt naar een volgende baan. Gaat ook goed.

Dankjewel!

Facebook
Facebook